![]() ![]() |
May 24 2010, 03:23 PM
Trimis la
|
|
|
Vizitator ![]() Grup: Members Postari: 1 Inregistrat pe: 24-May 10 Membrul Nr.: 28,701 |
cu unele sunt deacord...dar la Alexandra=>ar merge Barbie(pt ca nu are nimic in cap)sau fotopudel(pt ca este dragutza dar i se da ordine intruna si face numai ce vor altii);la Verona=>ar merge cum s-a spui mai sus...copaia turcilor;la Cristina=>miss pighy(ca e dolofana dar e si frumusica si ii place rouzul);la Brenda=>fiul ratacitor(dar ea inca isi cauta calea);la Diana=>fata lu' tata(se da ceva si se lasa pipaita de nenea Vali si luata de fund si toate cele...) diana-mimoza,lacramioara -grebla datorinta dintilor |
|
|
|
May 24 2010, 07:22 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 3,943 Inregistrat pe: 16-January 10 Membrul Nr.: 22,030 |
Fiu-meu, care n-are nicio legatura cu NPM-ul, avea treaba in living dimineata, cand ma uitam eu la NPM. A vazut fix faza in care Diana se victimiza pentru faza cu masajul, si mi-a zis: moama, ce ura are fata asta in ea.
Asa ca l-am pus la "munca" si mi-a dat cate o scurta definitie pentru concurenti, asa, fara sa aiba habar de istoria lor de 9 luni: Diana - rea si increzuta Laurentiu - retard Alexandra - frumusica, dar neinteresanta Paula - ce nas are! Valentin - cocalar Valeria - cam caraghioasa Vero - cea mai frumoasa Alexa - maimuta Lacramioara - asta e mama sau fata? Alina - naspa Georgiana - fata buna, pacat ca are dintii scurti Costi - saracul gras... dar e simpatic Cristina - mama, asta-i preferata ta, sigur! Luci - timid Vlad - pare genul ala care se da la toate femeile Daniela - relaxata O fi avut dreptate sau n-o fi avut? -------------------- Against the assault of laughter nothing can stand. |
|
|
|
May 25 2010, 08:03 AM
Trimis la
|
|
![]() Miss Forumista :):* ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 5,845 Inregistrat pe: 2-July 09 De la: Holiday Membrul Nr.: 17,309 |
Fiu-meu, care n-are nicio legatura cu NPM-ul, avea treaba in living dimineata, cand ma uitam eu la NPM. A vazut fix faza in care Diana se victimiza pentru faza cu masajul, si mi-a zis: moama, ce ura are fata asta in ea. Asa ca l-am pus la "munca" si mi-a dat cate o scurta definitie pentru concurenti, asa, fara sa aiba habar de istoria lor de 9 luni: Diana - rea si increzuta Laurentiu - retard Alexandra - frumusica, dar neinteresanta Paula - ce nas are! Valentin - cocalar Valeria - cam caraghioasa Vero - cea mai frumoasa Alexa - maimuta Lacramioara - asta e mama sau fata? Alina - naspa Georgiana - fata buna, pacat ca are dintii scurti Costi - saracul gras... dar e simpatic Cristina - mama, asta-i preferata ta, sigur! Luci - timid Vlad - pare genul ala care se da la toate femeile Daniela - relaxata O fi avut dreptate sau n-o fi avut? da...ai dreptate la majoritatea *are dreptatate la majoritatea -------------------- Life is a vacation worth living minute by minute
|
|
|
|
May 25 2010, 08:05 AM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 26,721 Inregistrat pe: 24-November 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 2,678 |
Fiu-meu, care n-are nicio legatura cu NPM-ul, avea treaba in living dimineata, cand ma uitam eu la NPM. A vazut fix faza in care Diana se victimiza pentru faza cu masajul, si mi-a zis: moama, ce ura are fata asta in ea. Asa ca l-am pus la "munca" si mi-a dat cate o scurta definitie pentru concurenti, asa, fara sa aiba habar de istoria lor de 9 luni: Diana - rea si increzuta Laurentiu - retard Alexandra - frumusica, dar neinteresanta Paula - ce nas are! Valentin - cocalar Valeria - cam caraghioasa Vero - cea mai frumoasa Alexa - maimuta Lacramioara - asta e mama sau fata? Alina - naspa Georgiana - fata buna, pacat ca are dintii scurti Costi - saracul gras... dar e simpatic Cristina - mama, asta-i preferata ta, sigur! Luci - timid Vlad - pare genul ala care se da la toate femeile Daniela - relaxata O fi avut dreptate sau n-o fi avut? foarte mare dreptate a avut |
|
|
|
May 25 2010, 01:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,335 Inregistrat pe: 20-March 10 Membrul Nr.: 25,651 |
veronica e o fata foarte desteapta si culta chear daca mai greseste stie sa se exprime [se vede ca a citit mult] stie sa dea replica e inteligenta -------------------- I am the damned, I am the dead, I am the agony inside the dying head. |
|
|
|
Jun 13 2010, 09:55 PM
Trimis la
|
|
|
Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 643 Inregistrat pe: 21-March 10 Membrul Nr.: 25,712 |
diana-merinos( a se citi ca in ardeal adik meri in os
vali-omul care poate sa bea din toate pozitiilii(vezi poze hi5 luci-ruud gullit ca din buzele lui poti sa faci un tuci de piftie si sa ti mai ramana si de un aspic ptr curcan alina-femeia snur vlad-idolul la femei ...gravide sau visul unui organ pe care nu pot sa l numesc aici lacramioara-idolul la femei...cu scurgeri paula-fana lu lacra laur si adriana-si dintii grebla se facura d na vali -despre o trestie visatoare daniela-zi le d na geo costi-costi da la turnu severin cristina-fata care a mancat povestea porcului |
|
|
|
Jun 14 2010, 09:53 AM
Trimis la
|
|
![]() Vizitator ![]() Grup: Members Postari: 53 Inregistrat pe: 2-June 10 Membrul Nr.: 28,953 |
alina - matza - alimatza Cristina : balena ucigasa Laurentiu : Laur Veronica : Vero Doamna Dani si Paula : rochia si trena Cristina : balena ucigasa Laurentiu : Laur Veronica : Vero Doamna Dani si Paula : rochia si trena Laurentiu: Giorno Cristina : balena ucigasa Laurentiu : Laur Veronica : Vero Doamna Dani si Paula : rochia si trena Laurentiu: Giorno Doamna Adriana: soferita de tir Cristina : balena ucigasa Laurentiu : Laur Veronica : Vero Doamna Dani si Paula : rochia si trena Laurentiu: Giorno Doamna Adriana: soferita de tir Valentin: Chelu Cristina : balena ucigasa Laurentiu : Laur Veronica : Vero Doamna Dani si Paula : rochia si trena Laurentiu: Giorno Doamna Adriana: soferita de tir Valentin: Chelu Diana : Didi |
|
|
|
Jun 18 2010, 12:39 PM
Trimis la
|
|
![]() Fan adevarat ![]() ![]() Grup: Members Postari: 135 Inregistrat pe: 14-June 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 29,310 |
Adriana chiar seamana cu elodia
-------------------- Cris & Luci , felicitari , casa de piatra , sanatate si multa fericire !!!
|
|
|
|
Jun 18 2010, 12:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2,357 Inregistrat pe: 16-October 09 Membrul Nr.: 19,359 |
Diana = o fotomodeala-ceva
Lacramioara = soacra neagra Cristina = bubinela cu ochi alunecosi Lucian = Lungila-Buzila Alina = Vampiritza-Emo Valentin = Uncle Fater Laurentiu = limbricul gazos ....oxiurul... |
|
|
|
Jun 18 2010, 06:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 10,826 Inregistrat pe: 17-February 09 Membrul Nr.: 7,845 |
cristina-fata care a mancat povestea porcului cea mai tare porecla ever!!!! you rock! -------------------- women have their fault, men only two - everything they say, everything they do!
|
|
|
|
Jun 18 2010, 06:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1,705 Inregistrat pe: 16-February 09 De la: bucuresti Membrul Nr.: 7,512 |
|
|
|
|
Aug 9 2010, 03:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Fan adevarat ![]() ![]() Grup: Members Postari: 322 Inregistrat pe: 17-July 10 De la: galati Membrul Nr.: 30,586 |
Fiu-meu, care n-are nicio legatura cu NPM-ul, avea treaba in living dimineata, cand ma uitam eu la NPM. A vazut fix faza in care Diana se victimiza pentru faza cu masajul, si mi-a zis: moama, ce ura are fata asta in ea. Asa ca l-am pus la "munca" si mi-a dat cate o scurta definitie pentru concurenti, asa, fara sa aiba habar de istoria lor de 9 luni: Diana - rea si increzuta Laurentiu - retard Alexandra - frumusica, dar neinteresanta Paula - ce nas are! Valentin - cocalar Valeria - cam caraghioasa Vero - cea mai frumoasa Alexa - maimuta Lacramioara - asta e mama sau fata? Alina - naspa Georgiana - fata buna, pacat ca are dintii scurti Costi - saracul gras... dar e simpatic Cristina - mama, asta-i preferata ta, sigur! Luci - timid Vlad - pare genul ala care se da la toate femeile Daniela - relaxata O fi avut dreptate sau n-o fi avut? eu nu-s de acord cu tn la tot... diana nu mi se pare o fata rea ...poate parea increzuta ca asa e firea ei mai bn asa decat prefacuta. e chiar draguta si f educata . bv ei. laurentiu- nu este un tip retard deloc, e chiar inteligent dar isi expune punctul de vedere cateodata ca un badaran, ii lipseste diplomatia . nici el nici mama lui nu o au...cel putin nu am obs eu. alexandra- frumoasa , ochi superbi pacat ca nu si gandirea pe masura iar cateodata am obs cum frumusetea ei palea in fata gandirii si comportamentului ei. ( increzuta cateodata , se credea superioara in ce priv frumusetea fata de celelalte ) dna paula- in mare parte gandirea ei mi s-a parut una echilibrata ptr varsta ei, dezamagirea s-a observat pe la finalul concursului ..... valentin- nu e deloc cocalar, nu as zice asta..chiar nu mi se pare cocalar. a fost cel mai inteligent baiat din casa , a stiut sa se autoeduce, sa nu fie impulsiv bv lui valeria- cum caraghioasa? vb serios? faci bascalie sau ce? este o doamna ..... ce argumente aduci tu cand spui ca aceasta dna a fost caraghioasa? mie mi s-a parut eleganta, diplomata, serioasa, blanda. vero- frumoasa dar nu cea mai frumoasa ( cea mai frumoasa din perspectiva ta - sa nu uitam ca frumusetea e subiectiva . in casa mai erau fete f frumoase)- prea crispata uneori.... si cam superioara fata de altii. needucata( replicile de birjar catre dna lacramioara si fata de vlad-urat din partea unei femei ) alexa- maimuta am zambit lacramioara- mama nu fata ( se vede cu ochiul liber ca nu mai are 20 de ani dar are 40 si cv- multi inainte) mahalagioaica spre finalul concursului. alina- frumoasa, ochi frumosi dar nu prea...feminina ( atitudine, anturaj) georgiana- disgratioasa, antipatica... nu vreau sa comentez prea mult costi- de treaba, grasut , talentat , pacat de mama... cristina- defectuoasa... needucata, vulgara ( comportamentul ei, limbajul ..... luci- badaran! deloc timid ( unde era timid? cand isi facea mama sa planga sau jignea telespectatorii, iti parea timid? ) vlad- are caracter , asta a lasat sa se vada dar.... nu e chiar ce a vrut sa para. daniela ( relaxata -------------------- SCORPIOANCA!
|
|
|
|
Aug 10 2010, 09:23 AM
Trimis la
|
|
|
Din gasca ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 3,536 Inregistrat pe: 28-February 10 De la: Cluj Membrul Nr.: 23,273 |
eu nu-s de acord cu tn la tot... diana nu mi se pare o fata rea ...poate parea increzuta ca asa e firea ei mai bn asa decat prefacuta. e chiar draguta si f educata . bv ei. laurentiu- nu este un tip retard deloc, e chiar inteligent dar isi expune punctul de vedere cateodata ca un badaran, ii lipseste diplomatia . nici el nici mama lui nu o au...cel putin nu am obs eu. alexandra- frumoasa , ochi superbi pacat ca nu si gandirea pe masura iar cateodata am obs cum frumusetea ei palea in fata gandirii si comportamentului ei. ( increzuta cateodata , se credea superioara in ce priv frumusetea fata de celelalte ) dna paula- in mare parte gandirea ei mi s-a parut una echilibrata ptr varsta ei, dezamagirea s-a observat pe la finalul concursului ..... valentin- nu e deloc cocalar, nu as zice asta..chiar nu mi se pare cocalar. a fost cel mai inteligent baiat din casa , a stiut sa se autoeduce, sa nu fie impulsiv bv lui valeria- cum caraghioasa? vb serios? faci bascalie sau ce? este o doamna ..... ce argumente aduci tu cand spui ca aceasta dna a fost caraghioasa? mie mi s-a parut eleganta, diplomata, serioasa, blanda. vero- frumoasa dar nu cea mai frumoasa ( cea mai frumoasa din perspectiva ta - sa nu uitam ca frumusetea e subiectiva . in casa mai erau fete f frumoase)- prea crispata uneori.... si cam superioara fata de altii. needucata( replicile de birjar catre dna lacramioara si fata de vlad-urat din partea unei femei ) alexa- maimuta am zambit lacramioara- mama nu fata ( se vede cu ochiul liber ca nu mai are 20 de ani dar are 40 si cv- multi inainte) mahalagioaica spre finalul concursului. alina- frumoasa, ochi frumosi dar nu prea...feminina ( atitudine, anturaj) georgiana- disgratioasa, antipatica... nu vreau sa comentez prea mult costi- de treaba, grasut , talentat , pacat de mama... cristina- defectuoasa... needucata, vulgara ( comportamentul ei, limbajul ..... luci- badaran! deloc timid ( unde era timid? cand isi facea mama sa planga sau jignea telespectatorii, iti parea timid? ) vlad- are caracter , asta a lasat sa se vada dar.... nu e chiar ce a vrut sa para. daniela ( relaxata Asa, asa ! Ceart-o pe strabunica ! Ia-o la rost ! Dar ... tu ai citit atenta postarea ei ?! Ai fi inteles ca sunt opiniile fiului ei ... |
|
|
|
Aug 12 2010, 08:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Fan adevarat ![]() ![]() Grup: Members Postari: 322 Inregistrat pe: 17-July 10 De la: galati Membrul Nr.: 30,586 |
dar nu o cert
va simt cam agitati. fani adevarati? -------------------- SCORPIOANCA!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 7th September 2010 - 02:40 AM |