Sari la conținut
Iffet


  Serialul “Iffet”este o poveste captivanta a unei iubiri neimpartasite. Intrigile, razbunarile si rasturnarile de situatie sunt ingredientele acestei ecranizari de exceptie. In “Iffet” ne reintalnim cu Deniz Cakir, una dintre frumoasele actrite ale Turciei, cunoscuta telespectatorilor din serialul “Poveste de familie”, difuzat la Kanal D.
  Iffet, interpretata de Deniz Cakir, este o tanara frumoasa care provine dintr-o familie modesta din Turcia. Ea locuieste impreuna cu tatal si sora ei mai mica intr-un cartier saracacios din Istanbul si se indragosteste de Cemil (Ibrahim Celikkol) sofer la o statie de taximetre din cartier. Tanara viseaza la ziua cand Cemil o va cere in casatorie, dar acesta are planuri care nu rezoneaza cu dorintele fetei. Cemil viseaza ca intr-o zi va fi foarte bogat si va parasi cartierul modest in care locuieste pentru a-si trai viata departe, intr-un loc exotic.
  Iffet nu stie de aceste planuri si isi continua relatia netulburata pana intr-o zi cand, mergand impreuna cu iubitulei la nunta unui prieten, tot universul ii este distrus chiar de omul care ar fi trebuit sa ii fie alaturi la bine si la greu. Obsedat de frumusetea fetei si cuprins de aburii alcoolului, Cemil isi pierde discernamantul si isi pangareste iubita.Iffet face eforturi sa treaca peste trauma, dar nu reuseste. Cemil o implora sa il ierte pentru gestul reprobabil si ii promite ca se va casatori cu ea. Indragostita iremediabil, Iffet crede tot ce ii promite acesta si spera ca, odata casatoriti, onoarea ei va fi salvata.
  Disperarea si deznadejdea isi fac loc in inima frumoasei Iffet atunci cand afla ca Cemil urmeaza sa se casatoreasca cu fiica proprietarului de taximetre la care lucreaza. Iffet jura sa se razbune, iar destinul ii intinde o „mana de ajutor”. Ea se casatoreste cu un om de afaceri puternic si foarte bogat, indragostit nebuneste de ea, tinerei nu-i lipseste nimic, iar singura ei dorinta este sa se razbune pe Cemil. Acesta din urma, vizibil afectat de casatoria lui Iffet, se hotaraste sa faca tot ce ii sta in puteri pentru a o recastiga.
  Urmariti “Iffet”, povestea de iubire a doitineri, in care dragostea, pasiunea si razbunarea se impletesc intr-un mod fascinant, din 7 mai, in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

  Serialul “Iffet”este o poveste captivanta a unei iubiri neimpartasite. Intrigile, razbunarile si rasturnarile de situatie sunt ingredientele acestei ecranizari de exceptie. In “Iffet” ne reintalnim cu Deniz Cakir, una dintre frumoasele actrite ale Turciei, cunoscuta telespectatorilor din serialul “Poveste de familie”, difuzat la Kanal D.

  Iffet, interpretata de Deniz Cakir, este o tanara frumoasa care provine dintr-o familie modesta din Turcia. Ea locuieste impreuna cu tatal si sora ei mai mica intr-un cartier saracacios din Istanbul si se indragosteste de Cemil (Ibrahim Celikkol) sofer la o statie de taximetre din cartier. Tanara viseaza la ziua cand Cemil o va cere in casatorie, dar acesta are planuri care nu rezoneaza cu dorintele fetei.

  Cemil viseaza ca intr-o zi va fi foarte bogat si va parasi cartierul modest in care locuieste pentru a-si trai viata departe, intr-un loc exotic.Iffet nu stie de aceste planuri si isi continua relatia netulburata pana intr-o zi cand, mergand impreuna cu iubitulei la nunta unui prieten, tot universul ii este distrus chiar de omul care ar fi trebuit sa ii fie alaturi la bine si la greu. Obsedat de frumusetea fetei si cuprins de aburii alcoolului, Cemil isi pierde discernamantul si isi pangareste iubita.Iffet face eforturi sa treaca peste trauma, dar nu reuseste. Cemil o implora sa il ierte pentru gestul reprobabil si ii promite ca se va casatori cu ea. Indragostita iremediabil, Iffet crede tot ce ii promite acesta si spera ca, odata casatoriti, onoarea ei va fi salvata.Disperarea si deznadejdea isi fac loc in inima frumoasei Iffet atunci cand afla ca Cemil urmeaza sa se casatoreasca cu fiica proprietarului de taximetre la care lucreaza.

  Iffet jura sa se razbune, iar destinul ii intinde o „mana de ajutor”. Ea se casatoreste cu un om de afaceri puternic si foarte bogat, indragostit nebuneste de ea, tinerei nu-i lipseste nimic, iar singura ei dorinta este sa se razbune pe Cemil. Acesta din urma, vizibil afectat de casatoria lui Iffet, se hotaraste sa faca tot ce ii sta in puteri pentru a o recastiga.

   

  genul: Drama