Sari la conținut
Cu capul in nori

  Asli (Pelin Karahan), Deniz (Ibrahim Kerdirci) si Efe (Daghan Kulegec) sunt trei adolescenti care sunt si foarte buni prieteni.


  Ei locuiesc in Urla (Izmir) si, de mici copii, sunt nedespartiti. Asli este o tanara frumoasa si inteligenta, cea mai silitoare din gasca de prieteni. Ea isi doreste sa devina medic ca sa isi poata ajuta familia, asa cum i-a promis mamei.


  Deniz, cel mai drag prieten al lui Asli, este baiatul alaturi de care tanara isi petrece cea mai mare parte din timp. Cei doi isi impartasesc toate secretele. Un singur lucru a “scapat” nespus destainuirilor dintre ei, faptul ca ea este indragostita de Deniz. Acesta nu isi da seama de sentimentele pe care ce i le poarta Asli si incepe o relatie cu Mine, o tanara venita din Germania care locuieste cu bunicii ei, in Urla.

  Efe, un adolescent pus pe sotii, dar cu un suflet mare, isi ajuta tot timpul prietenii, riscand certuri si pedepse mari din partea familiei sale care este foarte exigenta in ceea ce priveste educatia lui. Efe are mereu o vorba buna, cate o gluma pentru fiecare prieten, astfel ca acestia zambesc de fiecare data cand ii stau in preajma.

  Pentru Asli, familia si prietenii sunt singura avere iar tatal este pentru ea, un erou. Din cauza saraciei, acesta face un gest necugetat care va duce la destramarea familiei. El o va dezamagi cumplit pe Asli atunci cand hotaraste sa fure ceramica veche din timpul Imperiului Otoman, din altarul moscheei, urmand sa o vanda unor indivizi, pe bani multi.

  In momentul cand tatal lui Asli este inchis pentru furt, universul fetei se prabuseste. Ramasa fara tata, Asli este pe cale sa il piarda si pe Deniz, singurul sprijin ramas si baiatul pe care il iubeste cu tot sufletul.

  titlu original: Kavak Yelleri

  distributie: Kerem Cakiroglu,Pelin Karahan,Ibrahim Kendirci,Daghan Kulegec

  anul: 2007

  genul: Drama