Amityville
23:00
vineri

 

Pe 14 noiembrie 1974, politia a primit un telefon alarmant care i-a condus la resedinta familiei DeFeo, unde au descoperit o priveliste de groaza: 6 cadavre. Intreaga familie DeFeo a fost ucisa, in somn, cu o arma de calibrul 35.Ronald DeFeo a recunoscut cum si-a ucis sistematic parintii si cei patru frati, sustinand ca „vocile” i-au spus sa comita crimele oribile. Un an mai tarziu, pe 18 decembrie 1975, George si Kathy Lutz s-au mutat in aceeasi casa, impreuna cu cei trei copii ai lor. Dar casa lor de vis se va transforma intr-un cosmar. Familia Lutz nu a rezistat decat 28 de zile in casa blestemata, dupa ce au fost terorozati de o forta demonica ce i-a alungat.The Amityville Horror ramane una dintre cele mai terifiante povesti despre case bantuite, deoarece se bazeaza pe intamplari adevarate.
 

Pe 14 noiembrie 1974, politia a primit un telefon alarmant care i-a condus la resedinta familiei DeFeo, unde au descoperit o priveliste de groaza: 6 cadavre. Intreaga familie DeFeo a fost ucisa, in somn, cu o arma de calibrul 35.

Ronald DeFeo a recunoscut cum si-a ucis sistematic parintii si cei patru frati, sustinand ca „vocile” i-au spus sa comita crimele oribile. Un an mai tarziu, pe 18 decembrie 1975, George si Kathy Lutz s-au mutat in aceeasi casa, impreuna cu cei trei copii ai lor. Dar casa lor de vis se va transforma intr-un cosmar. Familia Lutz nu a rezistat decat 28 de zile in casa blestemata, dupa ce au fost terorozati de o forta demonica ce i-a alungat.The Amityville Horror ramane una dintre cele mai terifiante povesti despre case bantuite, deoarece se bazeaza pe intamplari adevarate.

 

TITLU ORIGINAL: The Amityville Hauting
DISTRIBUTIE: Ryan Reynolds, Melissa George, Jesse James
ANUL: 2005
GENUL: Thriller, Horror,
GALERIE FOTO & VIDEO