Sari la conținut

FERIHA nu se simte complexata de inaltimea ei! Uite la ce truc apeleaza Hazal Kaya pentru a parea mai inalta

FERIHA nu se simte complexata de inaltimea ei! Uite la ce truc apeleaza Hazal Kaya pentru a parea mai inalta

Hazal Kaya, simpatica actrita de 23 de ani care interpreteaza personajul principal din Feriha nu se simte deloc stanjenita de faptul ca este scunda.

Actrita a si acordat un interviu legat de acest subiect si a marturisit prezentaotrului tv ca nu ar eniciun complex legat de inaltimea ei chia rdaca masoara numaiun metru si 58 de cm. Hazal este tanara, frumoasa, cu o carisma datorita careia publicul a indragit-o imadiat, facand-o printesa cinematografiei turce. Hazal a marturisit ca lumea discuta mult asupra inaltimii sale.

Moderatorul a vrut sa stie daca o deranjeaza aceasta preocupare a publicului despre inaltimea sa. Se zvoneste ca pe platourile de filmare actrita poarta incaltaminte cu talpa ortopedica. Partenerii ei actori masoara toti cam 1,80 si chiar 1,90 m inaltime.

HAZAL a recunoscut ca poarta un anume tip de incaltaminte si o considera de mare ajutor pe platouri dar aspectul inaltimii nu a preocupat-o si nici nu a deranjat-o niciodata.

Mignona are un chip frumos si niste ochi superbi cu alte cuvinte stie sa isi puna in valoare calitatile fizice. Serialul FERIHA a rulat in tarile arabe si acolo HAZAL este extrem de apreciata si iubita. URMARESTE-o pe Hazal Kaya in aceasta seara de la ora 21:00 in serialul Feriha!


viewscnt