Erau intr-o padure si auzeau zgomote ciudate venind de prin tufisuri, asa ca au mers in directia lor ca sa afle ce se petrece! Au incremenit cand au dat iarba la o parte! Uite ce creatura infioratoare au descoperit: "Doamne, ce e asta?!"

11 ian 2017
Clipul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a strans pana acum peste 9 milioane de vizualizari de cand a fost postat.

Imaginile au fost filmate in Malaesia de un grup de muncitori care lucrau la o plantatie de palmieri. La un moment dat, in timp ce isi faceau treaba, oamenii au auzit niste fosnete ciudate venind din directia unui lac.

La inceput nu au dat importanta acestui lucru, insa vazand ca zgomotele nu se opresc au decis sa mearga pentru a vedea ce se petrece. Dupa vreo 20 de minute de cautari au facut o descoperire la care nu se asteptau.

O creatura extrem de bizara se plimba prin buruieni si isi croia loc spre lac. Ciudatenia era diforma, nu avea par si se deplasa destul de lent. Acum toata lumea incearca sa gaseasca o explicatie pentru cele intamplate si sa afle ce era acea aratare.

Iata imaginile:

 

 

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
Socant! Rona Hartner a incercat sa se sinucida - Detalii despre drama teribila din viata ei - Doamne, cum e posibil asa ceva?!
Socant! Rona Hartner a incercat sa se sinucida - Detalii despre drama teribila din viata ei - Doamne, cum e posibil asa ceva?!
X