PE BANII PĂRINŢILOR
Kanal D aduce pe micile ecrane un reality show care are în prim-plan adolescenţi de toate tipurile: superficiali, răsfăţaţi, tineri care cred că li se cuvine absolut orice, aflaţi în pragul majoratului.
20:00
Vineri

Ernest da startul unui nou sezon al emisiunii “Pe banii parintilor” care va incepe vineri, 6 septembrie, de la ora 22.00, la Kanal D.

İn prim plan-ul show-ului se afla adolescenti care doresc sa isi sarbatoreasca majoratul, tineri care isi doresc o petrecere de vis, ca de vedeta. Sa primeasca masini de fite si carduri cu fonduri nelimitate, sa petreaca in localuri luxoase, sunt doar cateva din “micile” pretentii ale adolescentilor.

Ernest va fi alaturi de tineri de la inceput, inca de la primele etape ale organizarii petrecerii de majorat, analizand evolutia lucrurilor. Prietenii, fratii si bunicii acestora vor condimenta show-ul dezvaluindu-ne povesti impresionante si intamplari amuzante din viata sarbatoritilor,

Din 6 septembrie, nu ratati noul sezon al emisiunii emisiunea “Pe banii parintilor” prezentata de Ernest, in fiecare vineri de la ora 22.00, numai la Kanal D.

GENUL: Reality drama
RATING: AP
GALERIE FOTO & VIDEO
Ce e bine sa faci in fiecare zi pentru binecuvantarea casei. Lucruile care iti vor aduce liniste si pace in casa
Ce e bine sa faci in fiecare zi pentru binecuvantarea casei. Lucruile care iti vor aduce liniste si pace in casa
X