D-PAPARAZZI
Crezi ca stii tot, dar inca nu stii nimic! Este viata unei vedete atat de stralucitoare pe cat pare? Au ele viata perfecta la care toti ravnim? Cat este adevarat si cat este poleiala in declaratiile persoanelor publice? La toate acestea intrebari si multe altele primiti raspunsul din 5 septembrie la Kanal D!
16:00
Sâmbătă

In fiecare duminica, de la orele 19.45, la emisiunea "D-Paparazzi” spunem TOT! Tot ce vrei sa stii si tot ce vedetele nu vor sa afli. Petreceri mondene cu staif? Party-uri in cluburi de noapte? Escapade la malul marii? D-Paparazzi este acolo unde sunt si vedetele din showbiz-ul autohton. "Ochiul magic” nu ratează nimic si D-Paparazzi nu iarta niciun derapaj.

Gazda emisiunii iti prezinta, din interior, secretele ascunse ale lumii mondene, dedesubturile "prieteniilor”, "relatiilor”, dar si "conflictelor” dintre vedetele autohtone. Adelina Pestritu va satisface toate curiozitatile legate de cei care se invart  in lumea stralucitoare a showbizului romanesc. Adelina aduce saptamanal cele mai proaspete stiri si ne asigura ca partea nevazuta a vietii de vedeta va fi fara perdea la "D-Paparazzi”.

 

Nu rata singura emisiune despre vedete din Romania care spune TOT! "D-Paparazzi” cu Adelina Pestritu, in fiecare duminica de la 19.45, numai la Kanal D!

GENUL: Magazin
RATING: AP
GALERIE FOTO & VIDEO
Ce se intampla cu incarcatorul tau daca il lasi in priza! Niciodata nu te-ai fi gandit la asta
Ce se intampla cu incarcatorul tau daca il lasi in priza! Niciodata nu te-ai fi gandit la asta
X