Sari la conținut

Efectele serialului "DRAGOSTE INFINITA" se resimt inca in inimile protagonistilor care au facut istorie in productia-fenomen! Iata cat de nostalgic este unul dintre cei mai indragiti actori si ce mesaj tulburator a transmis fanilor sai!

Efectele serialului "DRAGOSTE INFINITA" se resimt inca in inimile protagonistilor care au facut istorie in productia-fenomen! Iata cat de nostalgic este unul dintre cei mai indragiti actori si ce mesaj tulburator a transmis fanilor sai!

Unul dintre cei mai talentati actori din Turcia inca isi reaminteste cu nostalgie de zilele petrecute pe platourile de filmare ale indragitului serial "Dragoste infinita"!

Desi filmarile pentru serialul "Dragoste infinita" s-au inchiat in urma cu cateva luni, atat actorii cat si fanii productiei pastreaza inca amintiri frumoase.

Citeste si: CELE MAI INTENSE SCENE interpretate de KEREMCEM si EZGI ASAROGLU! Membrii echipei de filmare au fost uluiti de modul in care cei doi au trait povestea dramatica! Totul parea atat de real! Iata secventele!

Kerem Alisik, celebrul actor care a interpretat rolul lui Ayhan, prietenul devotat al lui Kemal, a publicat de curand un scurt clip video insotit de un mesaj emotionant:

"Filmarile se terminasera! Totul era strans! Nu mai era nimeni! Doar eu nu plecasem! Un cer si o mare! Asa m-a filmat iubitul meu frate Veys. Si nu s-a limitat doar la a filma, a realizat si un clip mic si mi l-a trimis pentru ca eu sa-l postez pe Instagram! Iar eu ii trimit iubirea mea. Cei mai apropiati, din pacate sunt cei mai indepartati! Privind în departare, omul poate vedea pe toată lumea si tot ce a pecetluit in amintiri! Sa privim spre albastru! Mereu spre albastru!", a spus Kerem Alisik.

Actorul nu s-a limitat doar la acel clip ci a adaugat si o imagine insotita de asemenea de un mesaj nostalgic cu cele mai frumoase impresii despre tot ceea ce a insemnat productia "Kara Sevda" ("Dragoste infinita") si echipa de colegi minunati care au reprezentat o adevarata familie.

"Era o foarte alba dragoste neagra…/Iubirea ei ne-a ramas în suflet, negrul în priviri…/Vorba ei, marea marilor/Marea, calda si curata…/Cuvantul ne-a ramas in griji, fraza in minte…/Luna ei a rasarit deasupra noastra precum soarele…/Semiluna ne-a ramas pe chip, rasplata in respiratie./Avea miliarde de stele vizibile şi invizibile/Lumina lor era deasupra capetelor noastre…/Safirul a rămas în osul nazal…

Imi scot palaria si ma inclin de 1001 ori în fata tuturor celor care ne iubesc, celor care au muncit si a telespectatorilor! Ramaneti cu iubire! Ramaneti cu bine!", a scris Kerem Alisik. (sursa: Instagram Kerem Alisik; viata cu aroma de cafea)


 

 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net