Sari la conținut

Ea este vocea de la metrou! O auzi la fiecare calatorie in subteran, dar stii ce chip ascunde?

Se numeste Isabela Neamtu si este femeia din spatele vocii care ne atentioneaza cand se inchid usile, ce statii urmeaza la metrou, sau cand trebuie sa schimbam magistralele.

Aproape jumatate de milion de oameni circula zilnic cu metroul bucurestean. Culmea este ca actrita Isabela Neamtu are mai multi spectatori la metrou, decat atunci cand joaca un rol serios pe scena. Insa, este o "scena" pe care ea a calcat doar de cateva ori. Actrita nu merge aproape deloc cu metroul.

A fost totusi nevoita sa coboare pana la metrou, dupa ce un coleg i-a spus ca are impresia ca ea este cea care avertizeaza calatorii in trenuri. Apoi a mai coborat o data. Pentru a o inregistra o scena dintr-un film. Abia dupa un an, a aflat ca vocea ei este tocmai aceea pe care o aud bucurestenii calatori cu metroul.

Ramine insa femeia care are eticheta pusa: "Vocea de la metrou". Insa Isabela este inainte de toate actrita talentata care isi petrece mare parte din timp la repetitii, probe de costum si pe scena. A jucat si in filme in roluri care au facut-o cunoscuta. Isabela Neamtu poate fi vazuta in curand la Teatrul Bulandra, unde va juca in Pescarusul lui Cehov.viewscnt