Sari la conținut

Celebrul antrenor canin Cesar Millan a sosit in Romania! Iata cum ne invata cel supranumit "psihologul cateilor" sa cumintim chiar si cei mai neascultatori patrupezi!

Celebrul antrenor canin Cesar Millan a sosit in Romania! Iata cum ne invata cel supranumit "psihologul cateilor" sa cumintim chiar si cei mai neascultatori patrupezi!

"Imblanzitorul de caini" face furori in lumea intreaga cu aptitudinile sale uimitoare in materie de comportament canin.

Prezent in platoul "Teo Show", Cesar Millan a mentionat un prim lucru important in ceea ce priveste imblanzirea cainilor. Acesta a dezvaluit formula magica de succes in relatia stapanului cu cainele lui: cainele are nevoie de miscare, disciplina si afectiune.

"In prezent cainii au cheia fericirii, increderii, respectului, ei te iubesc neconditionat pentru ceea ce esti! Sunt foarte multe lucruri pe care le cautam la oameni si nu le gasim, pentru ca oamenii nu mai stiu ce inseamna fericirea, oamenii cauta fericirea in aspecte materiale, in lucruri, dar cainilor nu le pasa de asta, cainilor le plac lucurile simple! Bunicul meu imi spunea ca niciodata sa nu fac ceva impotriva naturii, intotdeauna bazeaza-te pe incredere, iar cainele iti va raspunde cu loialitate!", a spus Cesar Millan.

Cesar Millan este un fel de psiholog canin, el a infiintat un centru de psihologie pentru catei, unde realizeaza terapie canina si astfel vine in ajutorul stapanilor care nu pot controla comportamentul cainilor lor.
Iata ce sfaturi a oferit Cesar Millan stapanilor de patrupezi rasfatati si ce strategii ar trebui sa adopte in astfel de cazuri:

Marti, Cesar Millan isi va face aparitia in premiera, pe scena Salii Polivalenta, din Bucuresti, in spectacolul de exceptie prezentat cu succes pe marile scene europene, in cadrul turneului “Once Upon a Dog Tour”, unde gazda marelui eveniment este Daniel Nicolaina, prezentatorul rubricii “Salvam Suflete” din cadrul Stirilor Kanal D.

viewscnt