BURAK OZCIVIT (Kemal), alaturi de mama si de sora sa! Carismaticul actor revine in sanul familiei sale ori de cate ori simte nevoia sa fie rasfatat! Iata cum arata cele doua femei care i-au marcat copilaria si i-au indrumat primii pasi in viata!

20 apr 2017
Celebrul actor nu isi neglijeaza niciodata familia.

Burak Ozcivit a recunoscut in repetate randuri ca familia sa are un loc special in inima sa. Acesta a primit sprijinul moral al parintilor sai in toate momentele dificile pe care le-a traversat de-a lungul vietii si in ciuda programului foarte incarcat pe care il are in ultimii ani, acesta nu si-a neglijat niciodata familia, ci dimpotriva, ori de cate ori are timp liber merge sa isi viziteze parintii dar nu uita nici de sora sa.

De curand, Burak Ozcivit publicat pe contul lui de socializare o imagine emotionanta in care apare alaturi de mama sa, Ceyhan Ozcivit si de sora lui, care ii seamana foarte mult, Burcun Deniz.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan) si-a sarbatorit sotul cu cateva zile inainte de ziua de nastere a acestuia! Iata cum se rasfata cei doi soti, in public si ce mesaje inedite si-au transmis reciproc!

Actorul este foarte atasat de parinti si de sora sa, insa un loc aparte in inima lui il detine micuta Acelya, nepoata sa, pe care o iubeste ca pe propriul lui copil si alaturi de care adora sa petreaca mult timp, jucandu-se.

(sursa: instagram Burak Ozcivit)
 

viewscnt
GALERIE FOTO & VIDEO
O mama de 35 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de 7 ani - Fetita, transportata la spital, mama, la morga - Accident cumplit in Buzau.
O mama de 35 de ani a murit chiar sub ochii fiicei sale de 7 ani - Fetita, transportata la spital, mama, la morga - Accident cumplit in Buzau.
X