Audiere bomba la DNA. Fratele Elenei Gheroghe, fotbalistul Costin Gheorghe a dat cu subsemnatul in fata procurorilor

18:58, 22 Iulie
Costin Gheorghe, fratele mult mai celebrei Elena Gheorghe a venit dis-de-dimineata la DNA.

Imbracat sport, afisand o atitudine relaxata, fotbalistul si-a facut loc printre jurnalisti. Apoi a urcat in graba treptele DNA ului.

Fotbalistul n-a venit cu mana goala, ci cu o geanta care aminteste de celebrul „dosar valiza”. De altfel, intr-o astfel de cauza este audiat si el.

Trebuie sa lamureasca daca in cazul meciului intre Gaz Metan Medias si FC Brasov s-a dat si s-a luat mita. Procurorii ancheteaza aceleasi fapte ca si in dosarul valiza, adica premierea jucatorilor FC Brasov cu 200.000 de lei pentru a castiga un meci.

Ancheta se poate extinde si asupra pariurilor sportive din Liga 1. Costin Gheorghe nu este un obisnuit al presei de scandal. Fata de sora sa, cantareata Elena Gheorghe careia toata Romania ii stie melodiile, fratele si-a cladit o cariera de fotbalist si s-a tinut departe de lumina reflectoarelor. Anul  trecut cand s-a insurat, i-a cantat la nunta nimeni alta decat sora lui, Elena.

GALERIE FOTO & VIDEO
Un elev din Botosani s-a prabusit la pamant, in sala de sport. Transportat de urgenta la spital, medicii au descoperit ca baiatul....
Un elev din Botosani s-a prabusit la pamant, in sala de sport. Transportat de urgenta la spital, medicii au descoperit ca baiatul....
X