Sari la conținut

Asu si Emir scot “armele”! Afla primul ce se intampla diseara in serialul „Dragoste infinita”, de la ora 20.00, la Kanal D

Asu si Emir scot “armele”! Afla primul ce se intampla diseara in serialul „Dragoste infinita”, de la ora 20.00, la Kanal D

Evenimentele se precipita in noul episod al serialului „Dragoste infinta”, care se va difuza in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.

Din dorinta de a-si ajuta sora, Tarik ii cere ajutorul lui Asu. Tarik nu stie ca de fapt, el cere ajutorul persoanei care se face vinovata de moartea lui Ozan. İn felul acesta fratele lui Kemal se afunda si mai tare in “noroiul” in care a intrat.

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita", asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Iata cum arata carismaticul KAAN URGANCIOGLU in adolescenta, alaturi de MAMA si de FRATELE lui, CAN! VEZI imagini spectaculoase!

Atat in accidentul lui Nihan cat si in moartea lui Ozan, Gurcan are un rol cheie, motiv pentru care cei doi dusmani, Kemal si Emir, se intrec in a-l gasi pe acesta.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita"), aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita la cea mai recenta sedinta foto si ce tinuta spectaculoasa a purtat! VEZI ce accesoriu vestimentar a starnit imaginatia fanilor ei!

Citeste si: PREMIERA! HATICE SENDIL (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul") este cea mai fericita mamica! Iata PRIMA APARITIE in public a frumoasei actrite alaturi de FIUL EI, CAN! VEZI un filmulet spectaculos!

Fuga lui Gurcan este in defavoarea lui Asu. Kemal continua cercetarile in ceea ce priveste moartea lui Ozan. Pe masura ce Kemal se apropie de ceea ce ascunde Gurcan si, implicit de adevarul despre moartea lui Ozan, Emir are datoria de a “inchide usile” din calea lui Kemal.

Mai repede decat se astepta, Emir pune mana pe dovada care demonstreaza ca Asu este cea care a provocat accidentul lui Nihan. Asu si Tufan pica in capcana lui Emir, si numai o minune ii mai poate salva de la moarte. Asu si Emir scot “armele”. Pentru Asu toate usile sunt pe cale sa se inchida iar jocurile sa se termine.


 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net