Sari la conținut

Andreea Mantea i-a pus gand rau lui Bursucu! Iata ce capcana i-a pregatit colegului ei, in speranta ca va putea detine suprematia emisiunii "Se striga darul" Cum a reactionat Bursucu

Andreea Mantea i-a pus gand rau lui Bursucu! Iata ce capcana i-a pregatit colegului ei, in speranta ca va putea detine suprematia emisiunii "Se striga darul"  Cum a reactionat Bursucu

Andreea Mantea a pus la cale o pedeapsa zdravana pentru Bursucu.

Aflata in asteptarea strasnicului ei partener de emisiune, Bursucu, Andreea Mantea a alegat o sincera prietenie cu vacuta Joiana. Deranjata de faptul ca Bursucu a intarziat la intalnirea lor obisnuita premergatoare nuntii la care vor participa, la Baia Mare, Andreea Mantea a pus la cale o mica pedeapsa.

Aceasta s-a gandit sa isi invete colegul sa mulga vaca, insa nu intr-un mod obisnuit ci pregatindu-i o capcana.

"Fii atent, mainile astea doua trebuie sa invete sa se descurce la tara, pentru ca vom avea foarte multe nunti pline de traditie! Vreau sa te invat sa te gospodaresti, ca stii sa te descurci, sa te vad ca stii si tu sa mulgi o vaca, sa nu te mai faci de ras! Ca asa radeau si de mine la inceput! Pe cuvantul meu daca nu vreau sa fac asta din inima, pentru tine!", a zis Andreea Mantea.

Desi initial Bursucu s-a aratat destul de sceptic in ceea ce priveste buna intentie a colegei sale, acesta a acceptat provocarea de a invata sa mulga vaca.
"Ce vrajeala! S-a intalnit hotul cu prostul? Vaca asta da cu copita, face ceva, musca, latra, face ceva!", a spus Bursucu.
Dupa cateva explicatii elementare, Bursucu a acceptat sa se aseze pe scaunel langa vacuta Joiana, fara insa sa stie ce anume il asteapta. Iata cum a reactionat prezentatorul TV cand a realizat ca totul este o capcana bine gandita de colega sa: 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net