Actrita Gulcan Arslan (Sultana Fahriye) schimbare spectaculoasa de look dupa plecarea din serialul "Kosem"! Iata cum arata aceasta si cine este iubitul ei

12:07, 15 Februarie
Desi tanara actrita evita sa isi expuna viata personala, aceasta a fost de curand surprinsa in compania partenerului ei.

Actrita si model, Gulcan Arslan face parte din grupul restrans al actorilor, de origine caucaziana. Aceasta s-a nascut la 1 mai 1986 la Sakarya, in Turcia.

Datorita look-ului ei atragator, stilului, elegantei si talentului dovedit, Gulcan Arslan este considerata una dintre frumoasele actrite ale Turciei. Aceasta a studiat actoria si si-a inceput cariera ca model, defiland pe podiumurile din tara dar si din afara granitelor.

Gulcan Arslan a devenit celebra dupa interpreatarea rolului de exceptie din serialul "Bir Çocuk Sevdim" ("Curajul iubirii"), in anul 2011 si apoi i-au adus succes rolurile din serialele "Gunahkar" ("Pacatosul"), in 2014 si "Kosem", in 2016, unde a interpretat rolul Sultanei Fahriye, insa s-a retras timpuriu de pe platourile de filmare, deoarece personajul ei a murit otravit, in semn de pedeapsa pentru ca atentase la viata sultanului Ahmet si la siguranta dinastiei otomane.

Dupa plecarea din serialul "Kosem", Gulcan Arslan a recurs la o schimbare spectaculoasa de look si a fost surprinsa de paparazzi purtand haine sport si mergand la shopping in marile centre comerciale din Istanbul.

Desi actrita evita sa isi expuna viata personala, de curand aceasta a fost surprinsa in prezenta actualului ei iubit, producatorul TV Metin Anter. Cei doi au fost vazuti impreuna, in vreme ce isi plimbau cainele si au s-au aratat destul de deranjati de curiozitatea jurnalistilor, care nu au ezitat sa imortalizeze momentul.

"Nu ne astepatam sa va intalnim aici! Felicitari!", a spus ironic actrita.GALERIE FOTO & VIDEO
Madalina Manole a avut o relatie cu un celebru fotbalist. Cine a facut publica legatura dintre cei doi si ce familie ar fi "destramat" iubita cantareata
Madalina Manole a avut o relatie cu un celebru fotbalist. Cine a facut publica legatura dintre cei doi si ce familie ar fi "destramat" iubita cantareata
X