Sari la conținut

Actrita Gulcan Arslan (Sultana Fahriye) schimbare spectaculoasa de look dupa plecarea din serialul "Kosem"! Iata cum arata aceasta si cine este iubitul ei

Actrita Gulcan Arslan (Sultana Fahriye) schimbare spectaculoasa de look dupa plecarea din serialul "Kosem"! Iata cum arata aceasta si cine este iubitul ei

Desi tanara actrita evita sa isi expuna viata personala, aceasta a fost de curand surprinsa in compania partenerului ei.

Actrita si model, Gulcan Arslan face parte din grupul restrans al actorilor, de origine caucaziana. Aceasta s-a nascut la 1 mai 1986 la Sakarya, in Turcia.

Datorita look-ului ei atragator, stilului, elegantei si talentului dovedit, Gulcan Arslan este considerata una dintre frumoasele actrite ale Turciei. Aceasta a studiat actoria si si-a inceput cariera ca model, defiland pe podiumurile din tara dar si din afara granitelor.

Gulcan Arslan a devenit celebra dupa interpreatarea rolului de exceptie din serialul "Bir Çocuk Sevdim" ("Curajul iubirii"), in anul 2011 si apoi i-au adus succes rolurile din serialele "Gunahkar" ("Pacatosul"), in 2014 si "Kosem", in 2016, unde a interpretat rolul Sultanei Fahriye, insa s-a retras timpuriu de pe platourile de filmare, deoarece personajul ei a murit otravit, in semn de pedeapsa pentru ca atentase la viata sultanului Ahmet si la siguranta dinastiei otomane.

Dupa plecarea din serialul "Kosem", Gulcan Arslan a recurs la o schimbare spectaculoasa de look si a fost surprinsa de paparazzi purtand haine sport si mergand la shopping in marile centre comerciale din Istanbul.

Desi actrita evita sa isi expuna viata personala, de curand aceasta a fost surprinsa in prezenta actualului ei iubit, producatorul TV Metin Anter. Cei doi au fost vazuti impreuna, in vreme ce isi plimbau cainele si au s-au aratat destul de deranjati de curiozitatea jurnalistilor, care nu au ezitat sa imortalizeze momentul.

"Nu ne astepatam sa va intalnim aici! Felicitari!", a spus ironic actrita.viewscnt