Sari la conținut

Transformare ULUITOARE - Un barbat a devenit femeie in doar doi ani! GALERIE FOTO

Transformare ULUITOARE - Un barbat a devenit femeie in doar doi ani! GALERIE FOTO

Schimbarea de sex numita si transexualitate este o procedura prin care un individ de un anumit sex este modificat din punct de vedere hormonal si chirurgical pentru a avea caracteristicile sexului opus.

Un barbat este transformat complet intr-o femeie sau invers, din toate punctele de vedere atat al organelor genitale cat si caracteristicile sexuale secundare. Este estimat ca unul din 20.000 - 30.000 de barbati vrea sa devina femeie. Numarul de femei amatoarea ale acestei proceduri este necunoscut, dar se estimeaza ca sunt mai multi barbati, la o femeie cam patru indivizi de sex masculin.

Transexualii cred despre ei ca sunt captivi in corpul unei persoane de sex opus fata de ce se considera ei. Desi au dorinte sexuale pentru persoanele de acelasi sex nu sunt considerati homosexuali. Un gay este o persoana care doreste sa intretina relatii sexuale cu persoane de acelasi sex, el se simt confortabil cu sexul sau si nu vrea sa se schimbe. In schimb un transexual se vede drept femeie si practic este atrasa de sexul opus.

Asadar mai jos puteti vedea cum un barbat a devenit femeie in doar doi ani. El a urmat atat un tratament hormonal, dar a facut si nenumarate interventii chirurgicale care i-au modificat aspectul exterior al corpului. Daca la inceputul schimbarii barbatul arata ca un culturist in final a ajuns sa arate ca o femeie veritabila poate una dintre cele mai dragute Vezi GALERIA FOTO si vizualizeaza schimbarile prin care a trecut un barbat!

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net