Sari la conținut

TOP 5 cei mai grasi oameni din lume! Afla povestile din spatele infatisarii lor

TOP 5 cei mai grasi oameni din lume! Afla povestile din spatele infatisarii lor

Obezitatea morbida este o afectiune grava, din ce in ce mai intalnita in prezent. Aceasta pune in pericol sanatatea si scade speranta de viata. Diabetul, bolile de inima si respiratorii sau infertilitatea sunt afectiuni de care pot suferi persoanele cu obezitate morbida. Pe langa problemele medicale, obezii sufera si depresii puternice, cauzate de respingerea si discriminarea societatii.Paul Mason, in varsta de 50 de ani din Anglia este unul din cei mai grasi omeni din lume cantarind 444,5 kg. Recent a suferit o interventie chirurgicala de by-pass gastric si a reusit sa piarda din greutate. Barbatul sustine ca dieta lui ce continea aprocimativ 20000 de calorii pe zi este cauza greutatii pe care a avut-o.

 

Donna Simpson, si-a exprimat dorinta, in 2008, de a deveni una dintre femeile cele mai grase din lume. Ea a dorit sa atinga o greutatea de 450 kg. In 2010, Simpson cantarea 273 kg,  in scadere de la greutatea ei  de 290 kg din 2008. Simpson a infiintat un site unde fanii o puteau urmari in timp ce mananca. In 2010, a inregistrat de Cartea Recordurilor  ca fiind femeia cea mai grasa care a nascut. In august 2011, Simpson a decis tina o dieta pentru a-si reduce greutatea la 170 kg, astfel se va putea descurca singura in cresterea copiilor ei.
 

 
 

Manuel Uribe  sufera de obezitate morbida. Dupa ce a atins o greutata de aproximativ 597 kg si nu s-a mai putut ridica din pat, cu ajutorul medicilor si a nutritionistilor, Uribe a reusit sa piarda o treime din greutatea corpului sau, aproximativ 181 kg. Barbatul a atras atentia intregii lumi cand a aparut pe canalul de televiziune Televisa, in ianuarie 2008 si a refuzat ofertele pentru o interventie chirurgicala de by-pass gastric.
 

 
 

Kenneth Brumley a fost unul dintre cei mai grasi oameni din istorie. Potrivit declaraţiilor lui, acesta a fost imobilizat la pat timp de 4 ani. Ulterior a trecut printr-o interventie de by-pass gastric. Kenneth a fost scos din casa cu ajutorul pompierilor care au spart un perete. Dupa operatie, dieta lui  Brumley continea 1200 de calorii pe zi, reusind sa piarda 76 kg in doar 40 de zile.
 

 
 

Michael Hebranko sufera si el de obezitate morbida si face parte din categoria celor mai grasi oameni. Dupa o perioada de internare a reusit sa ajunga la o greutate de 90 kg de la 411 kg. Iar dimensiunea taliei la 91 cm de la 290 cm, in 19 luni, cu ajutorul dietei si a exercitiilor fizice. Michael a fost inregistrat in Cartea Recordurilor pentru ca a reusit sa slabeasca cel mai mult.

viewscnt