Sari la conținut

Regele Cioaba si-a prezentat palatul de Ziua Europei VIDEO

Regele Cioaba si-a prezentat palatul de Ziua Europei VIDEO

Am intrat cu grija in palatul mostenitorului regelui, ca nu cumva sa atingem din greseala vreun bibelou, un tablou de familie sau vreun pahar de portelan.

Daca nu am fi stiut ca suntem in casa lui Dorin Cioaba am fi crezut ca am ajuns la Versailles. Imbracat intr-o camasa rosie precum focul din mijlocul satrei, Dorin ne arata coltul sau de rai. Iubitor de natura si mai ales de locuri exotice, Dorin Cioaba si-a amenajat in curte o piscina, iar in mijlocul sufrageriei o mini gradina, in care nu si-a plantat muscate sau margarete ci palmieri uriasi, asa cum a vazut in strainatate. Cand vine vorba de relaxare familia Cioaba prefera strainatatea, in special destinatiile  insorite si indepartate. Totusi partiile din Austria si cele de pe Valea Prahovei sunt si ele preferatele familiei regale.

Dorin Cioaba este casatorit cu aleasa inimii lui de peste 15 ani. Nevasta ca a lui nu are nimeni! Ii place sa o rasfete cu bijuterii si cu blanuri scumpe. Si daca tot a fost ieri Ziua Europei, Dorin Cioaba spune ca nu se lasa pana cand nu da gata batranul continent cu cea mai mare portie de sarmale tiganesti. Dupa ce recordul i-a fost refuzat de britanici, luna viitoare tot neamul tiganesc va pregati peste 3 tone de sarmale, la foc cu lemne asa cum cere traditia.
viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net