Sari la conținut

IMAGINI COMPROMITATOARE: Pepe, lipit de un travestit la o petrecere! "Nu suntem la prima intalnire" VIDEO

IMAGINI COMPROMITATOARE: Pepe, lipit de un travestit la o petrecere! "Nu suntem la prima intalnire" VIDEO

Pepe se afla in elementul lui cand e in mijlocul distractiei. De curand, latino lover-ul a aparut intr-o filmare la o petrecere alaturi de un travestit, pe nume Carolina.

Travestitul sustine ca il iubeste pe Pepe de peste 10 ani de zile.

"Nu suntem la prima intalnire. Avem un apartament, unde ne intalnim de fiecare data. Am mai avut intalniri cu Pepe, eu il iubesc! Sunt indragostit de Pepe de mai bine de 10 ani. Nu am facut nimic cu el, dar ne-am mai vazut. Suntem prieteni de 10 ani, timp in care nu a pomenit niciodata numele Oanei. Am fost intr-o vacanta scurta cu Pepe, dupa ce s-a despartit de Oana. Era momentul meu de glorie. Eu speram, inca mai sper. Am fost in mai multe vacante impreuna. Pentru ca suntem prieteni, imi mai face si cadouri. Mi-a cumparat pantofi scumpi".

Cine este de fapt acest personaj? Travestitul Carolina este nimeni altul decat actorul Ovidiu Danci. Acesta s-a facut cunoscut publicului romanesc in sitcomul "Om bogat, om sarac", unde a jucat rolul unui travestit.

Apoi si-a facut aparitia la "Dansez pentru tine", unde, pe langa talentul de dansator, ne-a incantat si cu performantele vocale. viewscnt