Sari la conținut

Eleva snopita in bataie la liceu: "Am fost batuta pana am lesinat" VIDEO

Eleva snopita in bataie la liceu: "Am fost batuta pana am lesinat" VIDEO

Mama copilei este socata. La fel sunt si colegele elevei, care au asistat la toata scena.

O eleva dintr-un liceu din Capitala ar fi fost batuta in timpul orelor de catre parintii unei colege de clasa! Copila ar fi incaput pe mainile femeii venita cu hotarire sa ii aplice o corectie!

Totul s-ar fi petrecut, culmea, intr-o sala de curs, de fata cu toti colegii si profesoara de franceza. Cum a fost posibil ca un parinte sa ajunga intr-o sala de curs, in timpul orei?

Vigilenta personalului de paza al scolii a fost inselata. Tot agentii ar fi reusit, se pare, sa o scape pe micuta din mainile femeii furioase.

Mama fetitei-victima sustine ca totul ar fi inceput saptamana trecuta cand fetele ar fi avut o disputa, dupa ora de sport. De la directoarea liceului, pana la dirigentele celor doua eleve si profesoara sub ochii careia s-ar fi petrecut agresiunea - nimeni nu vrea sa vorbeasca.

Iar semnele de intrebare sunt destule; inclusiv cele legate de modul in care au intervenit ambulantele solicitate la acest caz.

Toti cei implicati scandal au ajuns in fata politistilor de la Sectia 14 iar mama - presupusa batausa - a dat ochii si cu procurorii si risca inchisoarea!


  viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net